RE: [EPP-discuss] RE: Empty State bug

From: Tom Sommer <ts_at_zitcom.dk>
Date: Fri, 8 Apr 2016 11:47:27 +0000

Lucky for you, I log all EPP errors :) There are actually a lot from DK-Hostmaster, when I grep for "Internal error".

Here is a few of them:
2016-04-03 22:04:27
2016-04-04 00:42:13
2016-04-04 02:50:24
2016-04-05 18:10:51
2016-04-06 14:14:22

Maybe something to look in to?

Here is the one I was talking about:

[2016-04-07 16:03:48] [19342] : > <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<epp xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:epp-1.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="urn:ietf:params:xml:ns:epp-1.0 epp-1.0.xsd">
  <command>
    <create>
      <contact:create xmlns:contact="urn:ietf:params:xml:ns:contact-1.0" xsi:schemaLocation="urn:ietf:params:xml:ns:contact-1.0">
        <contact:id>auto</contact:id>
        <contact:postalInfo type="loc">
          <contact:name>xxx xxx</contact:name>
          <contact:addr>
            <contact:street>xxx xxx</contact:street>
            <contact:city>xxx xxx</contact:city>
            <contact:sp />
            <contact:pc>xx</contact:pc>
            <contact:cc>xxxx</contact:cc>
          </contact:addr>
        </contact:postalInfo>
        <contact:voice>+xx.xxx</contact:voice>
        <contact:email>xxx_at_xxx.xxx</contact:email>
        <contact:authInfo>
          <contact:pw />
        </contact:authInfo>
        <contact:disclose flag="0">
          <contact:voice />
          <contact:email />
        </contact:disclose>
      </contact:create>
    </create>
    <extension>
      <dkhm:userType xmlns:dkhm="urn:dkhm:params:xml:ns:dkhm-1.2">company</dkhm:userType>
      <dkhm:CVR xmlns:dkhm="urn:dkhm:params:xml:ns:dkhm-1.2">xxxx</dkhm:CVR>
    </extension>
    <clTRID>UNOEURO-20160407T160302-570668969ff76</clTRID>
  </command>
</epp>
[2016-04-07 16:03:48] [19342] : < <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="no"?><epp xmlns="urn:ietf:params:xml:ns:epp-1.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xsi:schemaLocation="urn:ietf:params:xml:ns:epp-1.0 epp-1.0.xsd"><response> <result code="2400"> <msg>Internal error.</msg> </result> <trID><clTRID>missing</clTRID><svTRID>8C56A416-FCC9-11E5-9D53-2E4E077EB12D</svTRID> </trID>
</response></epp>

--
Tom Sommer
CTO at UnoEuro A/S, a Zitcom A/S division

-----Original Message-----
From: Lasse Brandt [mailto:lab_at_dk-hostmaster.dk]
Sent: 8. april 2016 13:41
To: EPP-discuss_at_liste.dk-hostmaster.dk
Subject: Re: [EPP-discuss] RE: Empty State bug

Hi Tom,

> I stand corrected, it was just the EPP system itself that was down. Even more fun.


I’m investigating this issue today, but can’t find anything in the EPP logs about it. I searched for any http 500 returns, but came up empty handed.

Do you have an exact time when this happened yesterday?
Can I also get the IP address you made the request from?
And do you have HTTP request/answer details as well?

Feel free to forward them personally to me, if you don’t like sharing with the list :)


--
Med venlig hilsen / Best Regards
Lasse Brandt / Network and System Administrator / DK Hostmaster A/S
Received on Fri Apr 08 2016 - 13:47:27 CEST

This archive was generated by hypermail 2.3.0 : Fri Apr 08 2016 - 13:48:00 CEST